Thursday, April 5, 2012

Kini BEROPERASI

   AlhamduLILLAH kembali saya menulis setelah lama menyepi. Sibuk dengan kerja di pejabat, keluarga dan juga bertemu-janji dengan ‘ Orthopedic Consultant ’ di hospital setiap bulan. Di kepala terfikir juga untuk menulis cerita-cerita tertentu tetapi masa tak mengizinkan. Nak ber ‘ FB ’ pun tak kuasa. Mungkin kerana sebab-sebab yang mustahak masuk jugaklah menjengah kerana ia cara perhubungan masa kini.

   Pada 29hb Mac yang lepas satu temu-janji dengan wakil pesakit telah dibuat. Buat pertama kali klinik TAS di datangi pesakit dan telah BER-OPERASI seadanya. Saya mengharapkan agar setiap pesakit yang datang untuk rawatan akan selesa berada di dalamnya. Cuma 4-5 orang yang boleh masuk dalam satu-satu masa. Jika ada lagi yang mengiringi pesakit bolehlah duduk di sofa yang disediakan oleh pemilik premis di luar pintu klinik TAS.

   Kepada pesakit yang ingin cuba berubat dengan saya harap dapat menghubungi saya dahulu untuk temu-janji. Klinik TAS terletak di dalam Wisma Zelan Bdr.Tun Razak, Cheras. Untuk makluman di Wisma Zelan ini ada disediakan parkir berbayar di tingkat 2,3,4&5 bagi pengunjung yang datang. Kemudahan lif juga ada disediakan. Klinik TAS ini beroperasi di tingkat 9. Boleh rujuk ‘ Hubungi ’ pada paparan blog. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...